Kokospannacotta med passionsfrukt & mango

Tillagningstid (minuter):

Ingredienser

  • 1,2 dl Kokosmjölk
  • 1 st Vaniljstång
  • 1,5 dl Grädde
  • 2,5 msk Sunny Bio® agavesirap
  • 4 g Gelatinblad (2,5 st)
  • 3 st Passionsfrukter
  • 1 st Mango
  • Kokosflingor till dekoration

Tillagning

  1. Vispa ihop kokosmjölk, grädde, vaniljstång, agavesirap och gelatinblad i en kastrull. Låt koka upp och låt sjuda i ca 2 min under konstant omrörning.
  2. Häll sedan upp blandningen i portionsstora glas, eller glasburkar.
  3. Låt sedan svalna i rumstemperatur innan de ställs in i kylen i ca 2 h, för att stelna till.
  4. Skär upp mangon i små bitar, dela passionsfrukterna och blanda kärnorna med mangon.
  5. Toppa kokospannacottan med mangon och passionsfrukten precis innan servering.

Klart att servera!

    Detta recept tillhör:
  • Desserter