Pepperkakor med agavesirap

Ingredienser

Pepparkakor
  • 3,5 dl Vetemjöl
  • 1 dl Agavesirap Sunny Bio
  • 150 g Strösocker
  • 2 st Ägg
  • 0,5 tsk Bakpulver
  • 1 msk Kanel
Glacyr
  • 4 msk Florsocker
  • 2 droppar Citronsaft
  • 0,5 tsk Kanel

Tillagning

  1. Gör en deg med mjöl, agavesirap, socker, bakpulver och kanel.
  2. Rulla degen på mjölat bakbord 0,5cm tjock. Skär degen i de önskade formerna.
  3. Placera kakorna på en med bakplåtspapper och baka i ugnen ca 5-10 minuter i 180 °C.
  4. När kakorna svalnat, gör glacyr: blanda florsocker, kanel och citronsaft och dekorera kakorna med glacyr.
    Detta recept tillhör:
  • Bakelser